اجرای سقف کاذب پی وی سی

امروزه یکی از موضوعات بسیار مهم در صنعت ساختمان سازی اجرای سقف کاذب پی وی سی است. به کار بردن این مدل سقف به نوبه خود دارای مزایا و معایب خاصی بوده که با در نظر گرفتن آن ها می توانید تصمیم به اجرای آن بگیرید. سقف کاذب از نوع پی وی سی جزو محصولات جدید ساختمانی است که در زیبایی بنا نقش غیر قابل انکاری دارد. اگر در مورد اجرای این نوع سقف برای ساختمان خود دچار شک هستید با ما همراه باشید. در این مطلب قصد داریم درباره اجرای آن اطلاعات جامعی را در اختیار شما قرار دهیم.

سقف کاذب پی وی سی را دقیق تر بشناسید


قبل از پرداختن به اجرای سقف کاذب پی وی سی بهتر است ابتدا آن را به طور دقیق بشناسید. این مدل سقف بر روی سقف اصلی ساختمان اجرا می شود. در نصب این سقف از پانل های خاصی استفاده می کنند. جنس این پانل ها از پلی وینیل کلراید (یک نوع پلاستیک سخت) است. پلی وینیل کلراید از فرآورده های نفتی بوده و در برابر رطوبت مقاومت دارد.
جنس خاص پانل های مورد استفاده در سقف کاذب پی وی سی منجر شده سقف دوام بالایی داشته باشد. این محصولات در کارخانه و با دستگاه های پیشرفته ساخته می شوند و تنوع بالایی دارند. از نظر وزنی نیز بسیار سبک هستند و وزن زیادی بر روی سقف اعمال نمی کنند. همین ویژگی منجر شده که برای پروژه های بسیار بزرگ گزینه مناسبی باشند. البته برای مصارف کوچک نیز کارایی فوق العاده بالایی دارند.

سقف کاذب پی وی سی را دقیق تر بشناسید

سقف کاذب پی وی سی در کجا کاربرد دارد؟


برای اجرای سقف کاذب پی وی سی به صورت دقیق نیاز است بدانید در کجا مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع سقف در حمام و سرویس بهداشتی کارایی فوق العاده ای دارد. بسیاری از افراد بر این تصور هستند که کارایی سقف کاذب به همین موارد محدود می شود. اما این تصور کاملاً اشتباه است زیرا می توانید از آن برای آشپزخانه، نشیمن، اتاق خواب و غیره استفاده کنید.
البته استفاده از این سقف فقط برای مصارف خانگی نیست بلکه برای شرکت ها نیز کارایی دارد. این پوشش ها به دلیل مقرون به صرفه بودن برای متراژ های بزرگ انواع صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر این ظاهری لوکس دارند بر همین اساس می توانید از آن ها برای افزایش زیبایی بصری هر ساختمانی بهره بگیرید. تنوع بالای سقف کاذب منجر شده اجرای سقف کاذب پی وی سی در هر ساختمانی کار آمد باشد.

سقف کاذب پی وی سی در کجا کاربرد دارد

انتخاب طرح و رنگ سقف‌ کاذب


بعضی از افراد علاقه بسیاری به خرید محصولات خاص دارند و می خواهند همیشه منحصر به فرد باشند. اجرای سقف کاذب پی وی سی چنین امکانی را برای شما فراهم کرده است. این پوشش ها قابلیت شخصی سازی بالایی دارند بر همین مبنا پیاده سازی سقفی مناسب با خواسته شما وجود دارد. سقف کاذب در طرح های مختلف تولید و عرضه می شود. از نظر رنگ بندی نیز دارای طیف رنگی گسترده ای است.
در انتخاب رنگ این نوع پوشش می توانید از قوانین روانشناسی رنگ ها استفاده کنید. توصیه می شود تا حد امکان رنگ انتخابی با روحیات شما سازگاری داشته باشد. برای اتاق کودکان می توانید از رنگ های روشن مانند صورتی روشن استفاده کنید. اما برای شرکت ها رنگ های طوسی تیره و قهوه ای را در سقف مورد استفاده قرار دهید. البته اگر فضای کاری شما کوچک است سفید انتخاب مناسب تری است. این رنگ به میزان چشم گیری می تواند فضا را بزرگ تر از اندازه واقعی آن نشان دهد.

سقف کاذب ایده آل برای آشپزخانه


آشپزخانه جزو مهم ترین قسمت های هر خانه ای محسوب می شود. افراد ساعت ها در این محیط فعالیت کرده و غذاهای متنوع درست می کنند. میزان حرارت و روغن طبیعتاً در این فضا به نسبت دیگر بخش های خانه بیشتر است. سقف و دیواره ها نیز در معرض این آلودگی ها قرار می گیرند. بر همین اساس نیاز است پوششی مناسب برای آن ها اتخاذ شود. اجرای سقف کاذب پی وی سی برای آشپزخانه با توجه به موارد زیادی بسیار ایده آل است.
یکی از این موارد قابل شستشو بودن این پوشش است که می توان آن را به عنوان یک مزیت بزرگ معرفی کرد. در آشپزخانه میزان چربی و روغن جمع شده بر روی سطوح معمولاً بسیار بالا است. بر همین اساس به پوششی نیاز دارید که بتوانید آن را به راحتی بشویید. این نوع سقف کاذب قابل شستشو بوده و به راحتی تمیز می شود. پس اگر فردی هستید که به شستشوی قسمت های مختلف آشپزخانه می پردازید اجرای سقف کاذب پی وی سی انتخاب مناسبی برای آشپزخانه شما به شمار می رود.

ویژگی های سقف کاذب پی وی سی


این مدل سقف دارای ویژگی ها و مشخصه های خاصی بوده که ارزش استفاده از آن را چندین برابر کرده است. اگر قصد اجرای سقف کاذب پی وی سی را برای هر قسمت از ساختمان خود دارید ابتدا باید از این مشخصه ها مطلع شوید. با توجه به اینکه این مدل سقف ویژگی های فراوانی دارد که آن را از دیگر محصولات مورد استفاده در این زمینه جدا می کند، به مهم ترین آن ها اشاره می کنیم.

ویژگی های سقف کاذب پی وی سی


•ضد آب


یکی از مهم ترین مشخصه های این نوع سقف که در صورت اجرای سقف کاذب پی وی سی از آن بهره مند خواهید شد ضد آب بودن آن ها است. این سقف ها از مواد خاصی ساخته می شوند و در نهایت پوششی ضد آب را ارائه می دهند. همین ویژگی منجر شده از انواع این محصولات در سرویس بهداشتی و حمام به وفور استفاده شود.


• مقاوم در برابر رطوبت


رطوبت در یک بنا ممکن است وجود داشته باشد یا بر اثر عواملی تشکیل شود. به علاوه بعضی از شهر ها به دلیل شرایط خاص آب و هوایی مرطوب هستند. در این مناطق استفاده از مصالح مقاوم در برابر رطوبت بسیار حائز اهمیت است. سقف کاذب پی وی سی جزو پوشش های بسیار مقاوم در برابر رطوبت بوده که آن را برای همچنین شرایط آب و هوایی ایده آل می کند.


• وزن بسیار کم


بعضی از مصالح ساختمانی وزن بسیار زیادی را به بنا تحمیل می کنند. این وزن اضافی به مرور زمان منجر خواهد شد که طول عمر بنا کاهش پیدا کند. اما سقف پی وی سی کاذب وزن بسیار کمی دارد که به دلیل شیوه ساخت و مواد اولیه درجه یک آن است. بسیاری از متخصصان فعال در صنعت ساختمان سازی اجرای سقف کاذب پی وی سی را به دلیل این ویژگی خاص آن توصیه می کنند.


• مقرون به صرفه


پیدا کردن یک پوشش که از نظر بصری زیبا و از نظر اقتصادی قیمت مناسبی داشته باشد کمی دشوار است. اما شما با اجرای سقف کاذب پی وی سی می توانید به تمامی این مزایا با هم برسید. صرفه اقتصادی این پوشش یکی از ویژگی های قابل توجه آن است. کمتر پوششی را برای سقف خواهید یافت که از نظر اقتصادی بتواند متقاضیان را راضی کند.


• طول عمر مفید بالا


میزان دوام یک پوشش برای هر نوع ساختمانی اهمیت دارد و همه افراد سعی می کنند محصولات بادوام را خریداری کنند. سقف کاذب پی وی جزو محصولاتی است که دوام فوق العاده بالایی دارد. شما می توانید سال ها از این محصولات بدون نگرانی از خرابی در آن ها استفاده کنید. این پوشش ها بعد از گذشت چندین سال ظاهر خود را حفظ می کنند و همچنان عملکرد بی نظیری دارد.

چرا باید از سقف کاذب پی وی سی در حمام استفاده کنیم؟


حمام ها قسمت هایی از خانه هستند که به دلیل استفاده مداوم از آب گرم در فیفوها و دوش ها، در اثر کپک و رطوبت زودتر خراب می شوند. پوشاندن سقف حمام با سقف PVC یک راه سریع و آسان برای محافظت از آن در برابر رطوبت و در عین حال پوشاندن وسایل نامناسب مانند سیم کشی برق، دریچه ها و لوله ها است.
بنابراین، با بازسازی حمام، می‌ توانیم سقف را زیبا کنیم و آن را از بخار آب در امان نگه داریم. در اجرای این سقف ها، سقف اصلی دچار تغییر نخواهد شد و از بین نمی رود. به علاوه اگر نیاز به انجام کارهای تعمیر یا نگهداری در حمام داشته باشید می توانید بدون مشکلی به امکانات دسترسی داشته باشید. پی وی سی به دلیل ترکیباتش سطحی صاف و تمیز ارائه می دهد.
به دلیل غیر متخلخل بودن، کثیفی، کپک و سایر میکروارگانیسم ها روی سطح آن باقی نمی مانند. به همین دلیل است که سقف کاذب PVC نیازی به تعمیر و نگهداری ندارند. با استفاده گهگاه از یک پارچه نرم و مواد شوینده معمولی، می توانید سطح آن را کاملا تمیز کنید. با توجه به تمام موارد ذکر شده، نصب پانل های پی وی سی بر روی سقف سرویس بهداشتی راه حلی ساده، بادوام و زیبا است.

نحوه نصب سقف پی وی سی


سقف کاذب پی وی سی سیستم های ساختمانی بسیار سبکی هستند و از موادی ساخته شده اند که حمل و نقل و مونتاژ آسانی دارند. نکته حائز اهمیت در نصب آن ها این است که کار خشک هستند. یعنی نیازی به استفاده از سیمان یا مخلوط نیست، فقط با ابزار نصب می توانیم تمام قطعات را مونتاژ کنیم. نصب را می توان با استفاده از پروفیل های آلومینیومی انجام داد. اما باید چیدمان لازم را با توجه به سطحی که می خواهیم با سقف کاذب آن را بپوشانیم انجام دهیم.
برای نصب به نردبان، مته، پیچ گوشتی، انبردست، متر، مداد یا حتی اره مویی نیاز داریم تا برش ها را به اندازه هایی که نیاز داریم برش دهیم. این ها تجهیزات ساده ای هستند و به راحتی در هر فروشگاه سخت افزاری یافت می شوند. ابتدا پروفیل های آلومینیومی را قرار می دهیم، به سادگی آن ها را با انبردست برش می دهیم و آنها را از طریق سوراخ هایی که با مته ایجاد شده است به دال متصل می کنیم. این ها ساختاری هستند که وزن ورق های PVC را تحمل کرده و آن ها را به کف متصل می کنند.
بهتر است که فاصله بین پروفیل و پروفیل هم جوار آن از 60 سانتی متر بیشتر نشود. سپس نوارهای پی وی سی را در نقاط مختلف اتصال به پروفیل ها پیچ می کنیم و از اتصال صحیح آن ها مطمئن می شویم. زیرا در صورت جدا شدن می توانند بر روی زمین بیفتد و از سقف جدا شوند. به طور خلاصه، نصب آن ها سریع و بسیار ساده است. اما مانند نصب و پیاده سازی هر نوع پوششی، داشتن مواد مناسب و دانش اولیه برای انجام آن اهمیت دارد.

نحوه نصب سقف پی وی سی

برای اجرای سقف کاذب پی وی سی باید چه مبلغی را پرداخت کنیم؟


هر شخصی برای استفاده از خدماتی خاص فاکتور های را مد نظر می گیرد. یکی از این فاکتور ها قیمت بوده که برای همه افراد در سطح مالی مختلف حائز اهمیت است. این امر کاملاً طبیعی بوده و نمی توان آن را نادیده گرفت. اگر قصد اجرای سقف کاذب پی وی سی را داشته باشید قطعا یکی از ملاک های مهم شما قیمت است.
عوامل متعددی در قیمت اجرای این نوع سقف نقش دارند، بر همین مبنا نمی توان به طور دقیق قیمت را بیان کرد. اما برای درک بهتر شما از شیوه محاسبه اجرای سقف کاذب عوامل سهیم در قیمت را ذکر می کنیم. این عوامل را مد نظر داشته باشید تا قیمت حدودی اجرای سقف را بتوانید تخمین بزنید.


• کیفیت سقف کاذب پی وی سی


مانند هر نوع مصالح ساختمانی سقف کاذب پی وی سی نیز از نظر کیفیت متریال سازنده دارای تنوع است. اگر قصد اجرای سقف کاذب پی وی سی با دوام بالا را دارید باید بهترین کیفیت را انتخاب کنید. اما برای بهای این کیفیت نیاز است که مبلغ بیشتری را پرداخت کنید. محصولات با کیفیت تر طول عمر بالاتری دارند و با خرید آن ها از دوام سقف اطمینان خاطر بیشتری خواهید داشت.


• متراژ پروژه


به نسبت متراژ پروژه باید برای اجرای سقف کاذب پی وی سی هزینه کنید. اگر قصد داشته باشید که یک شرکت را با این مدل سقف پوشش کنید مبلغ اجرای آن بیشتر خواهد بود. اما شما می توانید با مرکز ارائه دهنده این خدمات بر سر قیمت توافق کنید. اگر ابعاد بنای شما گسترده باشد قطعاً تخفیف های ویژه ای به شما تعلق خواهد گرفت.


• نوسانات ارز


نوسانات ارز بر قیمت تمامی محصولات و تجهیزات ساختمانی تاثیر خواهند گذاشت. ممکن است در زمانی که قصد استفاده از این مدل سقف را داشته باشید قیمت تجهیزات بالا باشد. بر همین اساس در هنگام خرید مصالح مورد نیاز نوسانات را در نظر بگیرید. اما با توجه به تنوع بالای تجهیزات سقف پی وی سی حتما قادر خواهید بود تجهیزاتی با قیمت مناسب پیدا کنید.


• نیروی کار


افراد یا مجموعه های خاصی اجرای سقف کاذب پی وی سی را بر عهده می گیرند که قیمت خاصی را از شما درخواست خواهند کرد. هر چه تعداد نیروی کار بیشتر باشد مبلغ نهایی به نسبت بالاتر خواهد بود. برای پرداخت مبلغ کم تر اجرای سقف را از مراکز معتبر طلب کنید. این مراکز قیمت بسیار مقرون به صرفه تری را برای متقاضیان خود در نظر خواهند گرفت.

سقف کاذب پی وی سی در چه مدت زمانی اجرا می شود؟


مدت زمان اجرای سقف کاذب پی وی سی به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد. بر همین مبنا مانند قیمت امکان ذکر دقیق آن وجود نخواهد داشت. اما اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که برای اجرای سقف عجله دارید می توانید با کمک مواردی سریع تر آن را به اتمام برسانید. اولین مورد این است که اجرای سقف را به یک مرکز با پرسنل خبره واگذار کنید. چنین مجموعه های می توانند خیلی سریع تر سقف را آماده کرده و پروژه را به اتمام برسانند.
در صورتی که زود تمام شدن پروژه ضروری باشد می توانید از آن ها بخواهید از نیروی کار بیشتری استفاده کنند. در حالت کلی این مدل سقف ها بسیار سریع از مصالح ساختمانی دیگر اجرا می شوند. فرضا اگر از گچ کاری برای سقف استفاده کنید باید مدت زمان زیادی را برای اجرا صرف کنید. پس اگر زمان اتمام یکی از فاکتور های شما است اجرای سقف کاذب پی وی سی انتخاب بسیار مناسب تری محسوب می شود.

سخن پایانی


اگر به دنبال طراحی عالی سقف هستید اجرای سقف کاذب پی وی سی بهترین گزینه محسوب می شود. این مدل سقف در کنار داشتن ظاهری فوق العاده دوام بالایی نیز دارد. البته در صورتی که اجرای سقف به صورت اصولی و با مهارت بالا انجام شود. بر همین مبنا توصیه می شود اجرای سقف را به افراد ماهر در این زمینه بسپارید. همچنین تا حد امکان سعی داشته باشید که مصالح با کیفیت را برای داشتن سقفی بدون نقص خریداری کنید. در نهایت برای برخورداری از مزایای این مدل سقف در طی سال های بسیاری در نگهداری از آن دقت لازم را داشته باشید.

  1. هزینه اجرای سقف کاذب پی وی سی به چه عواملی وابسته است؟ متراژ پروژه، نیروی کار، کیفیت سقف کاذب پی وی سی و غیره در قیمت نقش دارند.
  2. زمان مورد نیاز برای پیاده سازی سقف کاذب پی وی سی چقدر است؟ این مدت زمان به عوامل متعددی وابسته بوده اما نسبت به دیگر مدل های سقف سریع تر اجرا خواهد شد.
  3. سقف کاذب پی وی سی در کجا کاربرد دارد؟ این نوع سقف برای انواع ساختمان ها از جمله شرکتی و خانگی کارایی دارد.
  4. ویژگی های سقف کاذب پی وی سی شامل چه مواردی است؟ این نوع سقف مزایای زیادی دارد از جمله آن ها می توان به مقاومت بالا در برابر رطوبت و آب، صرفه اقتصادی و غیره اشاره کرد.
  5. چرا سقف کاذب کناف برای حمام ایده آل است؟ این نوع پوشش قسمت های مختلف و تجهیزات را می پوشاند و در عین حال ضد آب است بر همین مبنا می توان آن را برای حمام به کار برده.