کناف کاری ساختمان

کناف کاری ساختمان

کناف کاری ساختمان تهران

روند دیوار و سقف های ساده در حال محو شدن است. امروزه افراد می توانند با کناف کاری ساختمان خود صاحب دیوار و سقفی زیبا با پرداخت کمترین هزینه شوند. کناف کاری ساختمان به معنای نصب دیوار و سقف کاذب است. که به دلیل مزایا و تنوعی که دارد مورد توجه اکثر افراد جامعه قرار گرفته است.

کناف کاری دیوار

دیوارهای کناف نوعی جداکننده هستند که نقش تقسیم فضاهای داخلی ساختمان را دارند. و شامل قاب های سبک هستند که به یک یا چند لایه از صفحات روکش گچی پیچ می شوند .و برای جداسازی دو لایه از نوار فوم استفاده می کنند. کناف کاری دیوار زمانی استفاده می شود. که مصرف کننده به محصولاتی با قدرت جذب صدای بالا نیاز داشته باشد. برای نصب دیوار کناف کاذب از روش های مختلفی استفاده می شود. یکی از روش ها استفاده از اسکلت فولادی سبک است. که با مقاطع uuw بتواند بستر را بپوشاند. کاشی گچی و پیش ساخته بعد از نصب اسکلت فلزی بر روی آن نصب می شود. پس از اتمام کار درزهای میانی این قالب گچی توسط نوار مخصوص پوشانده می شود. و در انتها کناف کاری ساختمان شما، صاف و بدون هیچ گونه پستی و بلندی خواهد بود.

مزایای دیوار کناف

این سازه آماده، سبک و دارای نصبی آسان است .همچنین قابلیت جداسازی و انتقال سازه به محل جدید و جابجایی را نیز دارد. کناف کاری دیوار ویژگی های زیادی دارد از جمله: سرعتی بالا در اجرا، ظرافت کم همراه با صرفه جویی در کار، قابل اجرا بودن مصالح به روی زمین، افزایش مقاومت ساختمان ها در برابر زلزله، کاهش جرم ساختمان، قابل اجرا بر روی سطح بزرگ با حداقل مصالح و قابل استفاده برای عایق صوتی و حرارتی. این سازه بدون هیچ گونه آسیب و آلودگی صوتی و فیزیکی قابل نصب و استفاده می باشد.

سقف کاذب چیست؟

کناف کاری ساختمان یک چارچوب ثابت ساخته شده از فلز یا چوب است .که با موادی مانند تخته گچی، تخته سه لا، ورق های پی وی سی، چوب، کاشی های سقف فلزی، شیشه، الیاف معدنی و غیره پوشیده شده است. و زیر سقف اصلی قرار می گیرد. درکناف کاری ساختمان از مواد مختلفی برای ارائه انواع ویژگی ها استفاده می شود و دارای طرح های چشم نوازی است. که می توانند ویژگی های زیبایی شناسی سقف را افزایش دهند.

در بین سقف های کاذب، سقف کاذب تخته گچی یکی از پر کاربردترین آن ها است. تخته گچی یک ماده ساختمانی است که عمدتاً در طراحی داخلی مورد استفاده قرار می گیرد .و کاربرد آن در آماده سازی دیوارهای جداکننده و سقف بسیار مهم است. تخته گچی، ساخته شده از هسته ای از گچ فشرده با کاغذ مخصوص آماده شده است .که محکم به هم متصل شده اند و اندازه استاندارد آن 600 میلی متر در 600 میلی متر می باشد. قیمت اجرای کناف وابسته به متراژ کناف کاری و نوع طرح انتخابی و… می باشد.

مزایای سقف کاذب کناف

اجرای سقف کناف دارای مزایای زیادی است که ما در این متن به تعدادی از آن ها می پردازیم:

مخفی نمودن کانال کشی و سیم کشی در کناف کاری ساختمان

سیم کشی برق و کانال های تهویه در هر ساختمانی اهداف ارزشمندی را انجام می دهند. اما دیدن آن ها خوشایند نیست، اجرای کناف سقف، راه آسانی برای پنهان کردن این اجزای نامطلوب به شما ارائه می دهد. فضای شما را تمیز و مرتب می کند و اگر نیاز به تعمیر روی سیم کشی یا کانال دارید. سقف های کاذب دسترسی نسبتاً آسانی را برای شما فراهم می کنند.

داشتن عایق صوتی

بسته به موادی که انتخاب می ‌کنید، کناف کاری ساختمان ممکن است. به شما اجازه دهد عایق صوتی و عایق‌ بندی عالی در فضای خود ایجاد کنید. موادی مانند تخته گچی و فایبرگلاس که هر دو معمولاً در سقف های کاذب استفاده می شوند. می توانند به شما کمک کنند تا ساختمانی با عایق بندی خوب صوتی داشته باشید. اگر متریال مناسبی را برای کناف کاری ساختمان خود انتخاب کنید. می توانید به یک ساختمان بدون سر و صدا برسید و در هزینه های تهویه مطبوع و گرمایش صرفه جویی کنید.

درخواست تجدید طراحی در کناف کاری ساختمان

یکی از دلایل اصلی که صاحب خانه ها و صاحبان مشاغل کناف کاری ساختمان را انتخاب می کنند. تنوع گسترده مدل های موجود این کناف ها است. اگر شما علاقه مند به زیبایی فضای خود هستید. سقف یک بوم بزرگ برای انجام این کار فراهم می کند. برای جذابیت بیشتر در یک ورودی، ممکن است یک سقف کاذب متشکل از پانل‌ های قفسه ‌ای نصب کنید یا ممکن است. برای ایجاد ظاهری صنعتی برای رستوران جذاب و مد روز خود، یک کاشی فلزی مدرن را انتخاب کنید. این تنوع است که حرف اول را در اجرای کناف کاری ساختمان می زند زیرا برای هر سلیقه ای حرفی برای گفتن دارد.

معایب سقف کاذب

در حالی که کناف کاری ساختمان مزایای زیادی برای ارائه دارد. معایب خاصی هم برای آن وجود دارد که باید قبل از نصب، آن را در نظر بگیرید.در اینجا به چهار مورد از معایب سقف کاذب اشاره می کنیم:

کوچک تر نمایش دادن اتاق

اگر خانه یا محل کار شما دارای سقف های کم است. انتخاب سقف کاذب ممکن است بهترین گزینه نباشد. زیرا ارتفاع کلی اتاق را چند سانتی متر کاهش می دهد. در حالی که اجرای کناف سقف ممکن است. گاهی اوقات فضای کوچک ‌تری را دنج و جذاب جلوه دهد اما بسته به منطقه، این پتانسیل متفاوت خواهد بود.

در معرض بودن آسیب های احتمالی سقف

اکثر مصالح رایج در کناف کاری ساختمان می توانند مستعد لکه شدن، افتادگی و انواع دیگر آسیب باشند. حتی استخدام مجری سقف کناف بی تجربه این آسیب ها را دو چندان می کند.

سقف های کاذب قابلیت تحمل وزن را ندارند

اگر خانه یا محل کسب و کار شما در موقعیت جغرافیایی است .که مستعد تجربه بلایای طبیعی مانند زلزله است، کناف کاری ساختمان می تواند مشکل ساز باشد علاوه بر این در صورت نصب وسایل سقفی از جمله پنکه یا لوستر خطر ایمنی وجود دارد.

سقف کاذب کناف می تواند آفات را جذب کند

در صورتی که سقف کاذب شما نگهداری منظم و مناسبی نداشته باشد. احتمال بروز مشکلات آفات وجود دارد به عنوان مثال اگر لبه های سقف کاذب شما به درستی آب بندی نشده باشد. این می تواند اجازه ورود رطوبت را بدهد که فضایی دلپذیر برای آفات ایجاد می کند.

مجری کناف در تهران

کناف کاری ساختمان در تهران به دلیل گسترش صنعت ساختمان سازی مورد توجه قرار گرفته است. اجرای کناف با سرعت بالایی انجام می شود و مانند گچ در گذشته نیاز به خشک شدن ندارد همین امر موجب شده تا کناف کاری ساختمان مورد حمایت اکثر افراد جامعه قرار بگیرد. اگر شما در تهران زندگی می کنید برای کناف کاری ساختمان خود باید از نصاب کناف در تهران مشورت و راهنمایی بگیرید.و بعد از مشورت گرفتن و انتخاب طرح مورد نظرتان کار را به مجری کناف سقف بسپارید. مدت اجرای کناف کاری ساختمان بستگی به متراژ کار و نوع کار انتخابی و… دارد.

مراحل کناف کاری سقف

برای اجرای کناف کاری سقف ابتدا همه اندازه هایی که برای سقف لازم داریم. (طول و عرض هر اتاقی که قرار است کناف کاری در آن انجام شود) را می گیرند سپس مصالح مورد نیازمان را متناسب با مساحت اتاق مورد نظر آماده می کنند. و بعد از آن سقف ها را با آب، تراز می نمایند. پس از اتمام مراحل تسطیح علامت گذاری انجام می شود. علامت گذاری روی سقف و در دیوارهای جانبی در ارتفاعی که سقف کاذب زیر سقف اصلی معلق خواهد بود. انجام می شود.

قلاب ها اتصالات فلزی هستند که نوارهای زاویه دار را روی سقف ثابت می کنند. این ها قطعات اصلی حمایت کننده سقف کاذب هستند. پس از نصب قلاب ها، قاب بندی تمام می شود. که برای قاب بندی، نصب کانال های محیطی روی دیوارها انجام می شود. این کانال ها و انتهای آزاد قلاب ها به کانال های دیگر وصل می شوند. این چیدمان به بخش ثابت سقف کاذب تبدیل می شود. که به عنوان پایه اصلی سقف کاذب عمل می کند.

نگه داشتن سقف کاذب

 برای آویزان کردن یا نگه داشتن سقف کاذب از سقف اصلی، از انکر بست ها استفاده می شود. اتصال دهنده های لنگر پشتیبانی زیادی از سقف ثانویه ایجاد می کنند. اگر سقف کاذب روی پیچ های معمولی آویزان یا نگه داشته شود ممکن است خم شود یا سقوط کند. سپس بخش‌ های سقف بر روی شالوده اصلی نصب می ‌شوند و قاب ‌های بسیار دقیقی را تشکیل می ‌دهند. که امکان اتصال گچ تخته یا هر ماده دیگری را که برای سقف کاذب استفاده می ‌شود می سازد. اتصالات بخش ایجاد شده با استفاده از گیره هایی که اتصالات قوی و بادوام را ارائه می دهند به هم متصل می شوند.

 گیره های اتصال همچنین به نصب آسان گچ تخته کمک می کنند. پس از اتمام فرآیند تکمیل، برق کارها برای نصب اتصالات نور ، انجام سیم کشی نهایی و سایر کارهای الکتریکی فراخوانده می شوند. بعد از این مرحله مجری کناف تخته گچ را به واسطه پیچ های دیوار خشک به چارچوب وصل می کند. لبه ها و اتصالات را توسط ترکیب اتصال دهنده و نوار کاغذی پوشش داده و تکمیل می نماید. این کار ظاهری تمیز به سقف می بخشد و مفاصل سقف را نیز تقویت می کند سقف آماده رنگ آمیزی است و اینجاست که مراحل کناف کاری سقف به پایان می رسد.

انواع تخته های گچی

تخته های گچی انواع گوناگونی دارند از جمله آن ها عبارتند از تخته گچی معمولی، تخته گچی مقاوم در برابر آتش، تخته گچی مقاوم در برابر رطوبت و تخته های گچی مقاوم در برابر آتش و رطوبت.

گچ تخته معمولی

گچ تخته معمولی رطوبت بالا را دوست ندارد. و اگر با رطوبت یا نشت آب تماس داشته باشد به زودی تغییر رنگ می دهد. نرم می شود، ترک می خورد یا حتی (در بدترین حالت) فرو می ریزد.

تخته گچ مقاوم در برابر رطوبت

تخته گچی مقاوم در برابر رطوبت از نظر ظاهری مانند گچ تخته معمولی است. و معمولاً از همان مواد پایه، با افزودن مواد مقاوم در برابر آب مانند سیلیکون، ساخته می شوند. کناف کاری ساختمان با این تخته های گچی اغلب در مکآن هایی که دارای سطوح بالاتری از رطوبت هستند. مانند حمام، آشپزخانه و… مورد استفاده قرار می گیرند. همان طور که می دانید تخته گچ مقاوم در برابر رطوبت نشان دهنده محافظت بهتر است .اما لزوما ضد آب نیست، مصالح ساختمانی مقاوم در برابر آب می توانند مقداری در معرض رطوبت مقاومت کنند اما همچنان در معرض آسیب آب هستند.

تخته گچ مقاوم در برابر آتش

تخته گچ دارای درجه آتش سوزی، فرآیند خاصی را طی می کند. که با ساخت گچ تخته استاندارد متفاوت است. هسته گچ، هوا دهی آن با الیاف شیشه و سایر عناصر هم استحکام و هم مقاومت بیشتری در برابر آتش به تخته ‌های گچی می ‌دهند. و آنها را در برابر آتش مقاوم می ‌کنند. این نکته مهمی است .که باید به آن توجه کرد. زیرا حتی تخته گچ مقاوم در برابر آتش تنها می تواند برای مدت زمان نسبتاً کوتاهی آتش را مهار کرده و مقاومت کند. .

به همین دلیل است که به آن ها تخته های مقاوم در برابر آتش می گویند. تا تخته های گچ نسوز. هنگامی که مکانی آتش می گیرد. ساختمان به طور کامل نمی سوزد. اما این تخته گچ ها دقایق حیاتی را برای فرار کسانی که در داخل هستند فراهم می کنند. و به همین دلیل است که در ساختمان‌ های عمومی، بیمارستان ‌ها و منازل مسکونی بسیار مورد استفاده قرار می ‌گیرند.

گچ تخته ضد حریق

گچ تخته ضد حریق دارای دو ضخامت 12.5 و 15 میلی متر است.که هر کدام بسته به مواردی که برای کاربرد آن ها مشخص شده است .مورد استفاده قرار می گیرد. همان طور که می دانید تخته گچ ضد حریق 15 میلی متری نسبت به گچ تخته 12.5 میلی متری مقاوم در برابر آتش، محافظت بالاتری در برابر آتش دارد. هنگامی این تخته گچ در یک پارتیشن یا سقف استفاده می شود. دو لایه 12.5 میلی متر گچ تخته آتش نشانی باید تا یک ساعت محافظت در برابر آتش داشته باشد. و در پارتیشنی که در دو طرف آن دو لایه گچ تخته آتش نشانی وجود دارد.

تا دو ساعت در برابر آتش مقاومت می کنند. خوب است که این تخته گچ ها را در نزدیکی جعبه های اتصال یا هر جایی که می تواند باعث آتش سوزی الکتریکی شود، استفاده کنید همچنین استفاده از آن بر روی هر عنصر ساختاری مانند کف، دیوار و تیرهای نگهدارنده ضروری است.

گچ تخته گچی مقاوم در برابر آتش و رطوبت

تخته گچ مقاوم در برابر آتش و رطوبت شامل هسته گچی با چگالی بالاتر تقویت شده با الیاف شیشه و مواد افزودنی ضد آب (آب گریز) است. که برای محافظت عالی در برابر آتش و رطوبت بین کاغذ محصور شده است. این تخته گچ برای استفاده در ساختمان سازی به عنوان دیوارهای جداکننده، سقف ‌های کاذب و پوشش‌ های دیواری در مناطقی با سطوح رطوبت بالا برای دوره‌ های کوتاه و الزامات حفاظتی بالا در برابر حریق مانند آشپزخانه‌ های عمومی، اتاق ‌های رختکن، آزمایشگاه‌ ها و… در نظر گرفته شده است.

مزایای گچ تخته مقاوم در برابر آتش و رطوبت

  • برای عایق صدا و پایداری بهتر، از هسته گچ با چگالی بالا استفاده شده است.
  • افزایش مقاومت در مقابل دماهای زیاد نوع F
  • افزایش مقاومت در مقابل رطوبت نوع H2
  • دارای برش و نصبی آسان می باشد.
  • حفظ محیطی سالم و کنترل شده با رطوبت

امتیاز آتش گچ تخته صورتی چیست؟

اثر بخشی تخته گچ دارای درجه آتش سوزی با مدت زمان مقاومت در برابر آتش قبل از سوختن اندازه گیری می شود. از آن جایی که

نسوز نیست، صرفاً مقاوم در برابر آتش است، تخته گچ صورتی رنگ نباید صرفاً برای جلوگیری از گسترش آتش، بلکه صرفاً برای

متوقف کردن موقت آن استفاده شود.

آیا تمام گچ تخته ها در برابر رطوبت مقاوم هستند؟

خیر. تمام گچ تخته ها قطعاً در برابر رطوبت مقاوم نیستند اگر چه انواع گچ تخته های مقاوم در برابر رطوبت وجود دارند، اما بیشتر گچ تخته ها در برابر رطوبت مقاوم نیستند. گچ می تواند آب زیادی را جذب کند و در صورت تماس با آب، ضعیف، ترک خورده یا منحرف شود (به ویژه در سقف) به علاوه، گچ مرطوب می تواند محل مناسبی برای رشد کپک باشد.

مراحل نصب سقف کاذب چگونه است؟

برای نصب سقف کاذب باید سقف در یک سطح صاف باشد. پس از اتمام مراحل تراز کردن، علامت گذاری انجام می شود. علامت گذاری روی سقف با فاصله ای مشخص صورت می گیرد. همچنین علامت گذاری در دیوارهای جانبی در ارتفاعی که سقف کاذب زیر سقف اصلی معلق خواهد بود انجام می شود.

آیا کناف کاری ساختمان گرما را کاهش می دهد؟

اجرای سقف کناف به جهت وجود شکاف پر از هوا بین دو لایه سقف اتاق را خنک نگه می دارد و به عنوان یک عایق حرارتی عمل می کند.

آیا سقف کاذب ممکن است سقوط کند؟

سقف کاذب مانند سقف های بتنی سنتی نیست. این سقف ها بر روی پانل های سقفی با پیچ و میله به سقف اصلی نصب می شوند. هنگام لرزش زمین ممکن است ناپایدار شوند و حتی فرو بریزند.